Afla cum vei fi rasfatata

    Te invit intr-o locatie intima si rafinata unde am ocazia sa te cunosc, sa ne imprietenim si sa te rasfat cu o manichiura sau pedichiura pictata de mine dupa gustul tau.
Respecandu-ti dorinta, te voi face sa revii !

    Calitatea oferita clientului este dovada maxima ca sunt interesata sa revina de fiecare data prin a fi multumit de serviciile efectuate.
Ofer culori interesante, moderniste, picturi realizate manual, inspirate din diverse teme, iar produsele sunt de cea mai buna calitate si ustensilele sunt de fiecare data sterilizate.

Servicii

 

Manichiura Clasica

manichiura clasica

Orice femeie ar trebuii sa se respecte avind mereu o manichiura ingrijita. Cea mai simpla varianta este manichiura clasica care nu se demodeaza niciodata. Aceasta include: scurtarea si finisarea unghiilor, taiatul cuticulelor, aplicarea ojei dorite si a uleiului de cuticule.

Manichiura Semi-Permanenta

Manichiura Semi-Permanenta

Este manichiura preferată de cele mai multe femei deoarece oja rezistă 2-3 saptămani. Unghiile raman naturale, sunt mai rezistente decat in cazul manichiurii clasice si sunt complect uscate in momentul in care aplicarea ojei s-a terminat. Se pot picta diverse modele si se pot aplica strasuri, sclipici etc.

Manichiura cu Gel

Manichiura cu Gel

Se poate realiza atat prin prelungirea unghiilor cu tipsuri sau sabloane cat si pe unghia naturala. Aceasta manichiura este mai rezistenta, foarte comoda si nu necesita intretinere timp de o luna. Se pot picta diverse modele si se pot aplica strasuri, sclipici etc.

 

Pedichiura Clasica

pedichiura clasica

Se aplica aceeasi procedura ca la Maniciura Clasica.

Pedichiura Semi-Permanenta

Pedichiura Semi-Permanenta

Se aplica aceeasi procedura ca la Maniciura Semi-Permanenta

Pedichiura cu Gel

Pedichiura cu Gel

Se aplica aceeasi procedura ca la Maniciura cu Gel.

Contact

Contacteaza-ma si iti voi face o programare

 Adresa

Str. Codrul Cosminului Nr.25 Brasov

 Telefon

+40 722523182

© 2021 DragulescuSimona.ro Toate drepturile rezervate | Creat de WebsiteSolution